Informace o příjezdech na mini tábor 2024

Vážení rodiče, tábor je skoro tu..

Připomínáme, že příjezd mini tábora Vránov 2024 je v neděli 28.7.

Časy příjezdu a otevření bran tábora 28.7. 2024 ‼️ 15.-16h ⏰‼️

Prosíme dodržujte čas a nejezděte dříve, čekali by jste u zavřené brány. Auto nechte na parkovišti nad táborem, vezměte své dítko a jeho bagáž a sejděte směrem do tábora. Prosíme, aby táborníka doprovodil nejlépe jeden zákonný zástupce. Při příjezdu na tábor určitě potřebujete:

- Dokument bezinfekčnost 2024 !!! ke stažení na našem webu v sekci ke stažení Bezinfekčnost 2024

   POZOR (Dokument musí obsahovat datum 28.7. 2024 a Váš podpis.)

- kopii kartičky pojištěnce????

- případné léky???? (veškeré léky prosíme označené jménem a nejlépe veškeré léky v jedné taštičce, nedávejte nám léky v eurodeskách a neoznačené)

- přihlášku již tisknout nemusíte máme vše v systému!

Kapesné dítěti dejte do označené peněženky ! PROSÍME‼️ Nedávejte jim to do obálek, obálka se roztrhne a děti hledají kapesné po celém batůžku.

Jako každý rok ⤵️ Dovolujeme si připomenout, že na základě provozního řádu tábora je zakázáno si na tábor přivézt jakékoliv vlastní jídlo a pití (sladkosti, brambůrky, nápoje aj.) platí i pro příjem balíčků na táboře ať už osobně či dopravní společností, jakékoliv balíčky Vám budou neotevřené vráceny při odjezdu dítěte z tábora. ❌ Nemusíte se obávat, děti mají dostatek jídla přes den a sladkosti dostávají v rámci odměn. Přijímáme pouze pohledy a dopisy. Děkujeme za pochopení a Vaši spolupráci. Pokud však chcete udělat radost dětem , kupte balení bonbónků nebo nějakých dobrot pro celý oddíl (v oddílu je cca 20 dětí včetně vedoucích) a předejte nám u registrace, vedoucí pak rozdá odměnu v oddíle.

Všechna sdělení ohledně příjezdu a odjezdu dítěte na tábor, seznam věcí, telefonní kontakt v době konání tábora a jiné další důležité informace najdete na svém účtu nebo ve Všeobecných obchodních a platebních podmínkách tábora. ☎️

Táborový telefon +420773496660 v době tábora dotazy apod. Každý den od 8 do 18h. ☎️

Věříme, že vše společně s Vaší pomocí zvládneme a děti si tábor náležitě užijí.

Nezapomeňte zabalit kostým v tématu filmu hotel Transylvanie či jakékoliv jiné strašidlo a bílé tričko na batikování, spacák a další potřebné věci. Vše máte uvedeno v seznamu věcí zde. ⤵️‼️

Budeme se na Vás a především Vaše děti těšit v neděli 28.7. od 15- 16 hodin u bran tábora Vránov.

➡️http://www.tabor-ranc-vranov.cz/co-si-sbalit

➡️ http://www.tabor-ranc-vranov.cz/dokumenty-ke-stazeni

➡️ http://www.tabor-ranc-vranov.cz/kontakt

Děkujeme s pozdravem Váš tým tábora Vránov